Tavaszi zsongás – Színpompás sminkek húsvétra!

tavasz színes húsvét smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha még nem próbáltad a szezon új színeit, akkor itt a remek alkalom! A hamvas rózsa és a derűs kék mellett, itt lesz még a szürkéslila, a barack, a kagylóhéj, a jegeskávé, a pipakék, a fiestapiros, a zöld villanás, valamint a boglárkasárga. Kombináld a színeket a legújabb technikákkal.

New technique 1.: Csak fent!

Nagyon izgalmas csak a felső szemhéjon villantani. Tedd az új kedvencedet a mozgó szemhéj egészére, és egy sötétebb harmonizáló árnyalattal húzz egy színes tusvonalat. Szempilláidat fekete spirállal fesd ki hozzá. Ajkad színe legyen kontrasztos a szemhéjadon használt színnel.

Forrás: Thinkstock


New technique 2.: Egy szín tisztán!

Üdítően friss hatásra vágysz? Akkor használd tisztán a színt. Azaz csak egy színnel fesd ki alul-felül a szemed, mint egy finom, füstös hatású szemfestésnél. Azzal, hogy hagyod csak azt az egy színt érvényesülni, megőrzöd a frissességét. Mélyítéshez elegendő egy fekete szempillaspirál, hogy a szín életre keljen. Fokozd az érzékiség hatását egy barackos vagy halvány rózsaszín ajakrúzzsal.

Forrás: Thinkstock


New technique 3.: Két színnel kombinálva!

Ha nem tudsz választani az új színek közül, akkor párosíthatod is őket. Friss hatáshoz érdemes kipróbálni a sárgát zölddel, vagy a derűs kéket a pipakékkel kombinálva. Természetes hatáshoz próbáld ki a jegeskávét egy hideg barnával. Jól mutat még a kagylóhéj-bronz párosítás is. Különleges alkalomra válaszd a pipakéket sárgával, vagy a szürkéslilát feketével párosítva: nagyon izgalmas, füstös hatású sminket lehet ezekkel a trendi árnyalatokkal készíteni. A szemhangsúlyos sminkhez jól illik a hamvas rózsa, a jegeskávé és akár a barackárnyalatú ajakrúzs vagy a fiestapiros.

Forrás: AFP/Jp Yim

Marilyn Monroe így csinálta – Szépségtrükkök Hollywood aranykorából

Greta Garbo, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor – csak néhány név a legnagyobb dívák közül, akik Hollywood aranykorában éltek. Szépségük titkait annak idején hét lakat alatt őrizték. Rejtélyes világukba most Larion Oscar ad betekintést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.