Hoppá! Egy szépségblogger csúnyán beszólt a testkontúr mániásoknak

blog blogger smink szépség kontúrozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az arc kontúrozásával kapcsolatban is megoszlanak a vélemények: míg egyesek ki sem lépnek az utcára az árnyékoló smink nélkül, addig mások ferde szemmel néznek Kim Kardashianra és a klónjaira. De mi a helyzet a testkontúrral? A most következő szépség blogger megmutatja!

A kontúrozós sminkről mindenkinek van véleménye, ahogy Chloe Morello, szépségbloggernek is. "Láttam egy videót az Instagramon, amiben egy lány a tarkóját kontúrozta, majd a rákövetkező héten egy másikat, aki a miniszoknyába bújtatott lábait festegette. Mindkettő nagy hatással volt rám. Nem tudtam abbahagyni a röhögést."

Forrás: Cloe Morello / Instagram

Chloe két sminkmestert és egy rakat alapozót hívott segítségül, majd két órán keresztül sminkelték a lány egész testét, az eredmény pedig valóban megdöbbentő! Ahogy egyetért ezzel Chloe is, és egy kis gúnyos mosollyal konstatálja, hogy igen, megéri minden egyes nap erre áldozni az időnket...

Persze az egészet viccnek szánták, Chloé arra próbálta felhívni a figyelmet, hogy nem kell mindent elhinni, amit a közösségi oldalakon látunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.