Palvin Barbara smink nélkül szexiskedett az Instagramján

modell Palvin Barbara smink make-up
A csodaszép magyar modell - aki hamarosan Cannes-ban is feltűnik -  egy make-up mentes fotóval örvendeztette meg a rajongókat. Sokak szerint Barbi így sokkal jobban fest, mint talpig kifestve. 

"Pihenő arc" - jegyzete meg a kép mellett a magyar lány. A 22 éves modell karrierje szinte szárnyal, így biztosan nem telik el olyan nap, amikor ne kellene órákat ülnie a sminkszobában. Barbi ezzel a képpel egy teljesen új arcát mutatta meg követőinek, akik mindig is kitartottak mellette, főleg az elmúlt hónapok botrányai után.

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin
Tökéletes ruhadarab minden alkalomra: a nyári ruhahttp://www.life.hu/trend/20160511-ezek-a-legszebb-ruhak-nyarra.htmlEgy nyári ruha abszolút jolly joker. Egyszerű, praktikus viselet, amit egy szimpla hétköznapon, de akár különleges alkalmakkor is viselhetsz. Nem beszélve a nyaralásról, amikor egyenesen alapdarab. TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Pordán Petrahttp://www.life.hu/trend/20160509-5-kerdes-a-szepsegrol-pordan-petra.htmlA csinos műsorvezetőt, Pordán Petrát szépségtippjeiről faggattuk: kiderült, milyen szépségápolási rituálét örökölt nagymamájától, és hogy mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépségéért. Trend--Ezzel a ruhával kedveskedett párjának Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/trend/20160510-ezzel-a-ruhaval-kedveskedett-parjanak-debreczeni-zita.htmlEgy hazai divatcég bemutatta legújabb ruhakollekcióját, amin a Zsolnay porcelán motívumai láthatók. A bemutatón ott volt Debreczeni Zita és kedvese Gianni is. Zita pedig elmesélte, hogy mivel kedveskedett párjának. Trend--A nigériai kenyérárus lány története: az utcán sétálgatott, aztán véletlenül modell letthttp://www.life.hu/trend/20160510-teljesen-veletlenul-lett-modell-a-nigeriai-kenyerarus-lany.htmlHallottunk már megdöbbentő történeteket arról, hogy véletlenszerűen, egy buszmegállóban, vagy egy étteremben fedezték fel a szupermodelleket, de a nigériai Olajumoke Orisaguna sztorija tényleg mesébe illő. TrendOrigoSzuper kiegészítők a tökéletes strandélményérthttp://www.life.hu/trend/20160506-a-legmenobb-kiegeszitok-a-strandra.htmlSikerült megtalálni a tökéletes fürdőruhát? Alig várod, hogy végre fel is vehesd? Mutatunk még néhány kiegészítőt a szuper strandélményért! Trend--Úristen! Nem lehet ráismerni Várhegyi Lucas Palmirárahttp://www.life.hu/trend/20160506-varhegyi-lucas-palmirara-tv2-rising-sztar-gyoztesere-nem-lehet-raismerni-olyan-extrem-frizurara.htmlA Rising Star győztese frizurát váltott, ám nem akármilyen lett a haja, szinte rá sem lehet ismerni a fiatal lányra! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.