fashion week smink maszkművész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudjuk jól, hogy egy kis BB krém, egy leheletnyi púder és egy piros rúzs egészen új arcot varázsol bárkinek. Ám egy jó smink nem csak arról szól, hogy kicsit üdébbnek mutatja az arcot, erre pedig a következő videó a bizonyíték. 

A smink varázsereje vitathatatlan: egy kis rúzstól és highlightertől máris úgy tűnik, hogy alaposan kialudtuk magunkat. A népszerű vlogger, Matt Tronconi videója azonban most nem erről szól. A fiú egy igazi átváltozóművész, sminkelte már magát Kim Kardashiannak, az eredmény pedig döbbenetes volt. Most azonban egészen másra vállalkozott: édesanyját alakította át.

Joanne Tronconi, a fiú édesanyja Klippel–Trenaunay szindrómában szenved, ami egy olyan veleszületett betegség, amit az erek helytelen működése okoz. Az asszony arcán a betegség miatt hatalmas dudorok láthatóak, fia azonban úgy döntött, megmutatja, hogy egy smink mire is képes, és bebizonyítja édesanyjának, hogy vele is lehet ám csodát tenni – hiszen a maga módján mindenki, de tényleg mindenki lehet gyönyörű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.