Karácsonyi manikűr pillanatok alatt - mutatjuk, hogyan készítsd el!

fashion week karácsony manikűr körömlakk köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonykor sütünk-főzünk, ajándékokat csomagolunk, díszítjük a fát… Mire mindennel elkészülünk, már csak egy gyors szépítkezésre marad időnk, abban pedig szerintem mindannyian egyetértünk, hogy szeretünk csinosan ülni az ünnepi asztalhoz. Ma egy olyan manikűrt mutatok, amivel szinte pillanatok alatt elkészülhetsz, és mégis roppant mutatós lesz.

Klasszikus piros körmökkel nem lőhetsz mellé karácsonykor sem, de az ünnepre való tekintettel bolondítsd meg egy kicsit a végeredményt - ilyenkor jöhet a fény és a csillogás!

Fotó: Esztergályos Viktória

Amire szükséged lesz: alaplakk, piros körömlakk, fehér glitteres lakk (vagy fehér glitterek), csillag alakú körömdíszek, fedőlakk

Így készítsd el!

1. Az alaplakk száradása után lakkozd pirosra a körmöket, majd a körömágyhoz közeli részre a képen látható módon vigyél fel a fehér glitterekből, így olyan hatást érhetsz el, mintha kis hópelyhek hullottak volna a körmeidre.

Fotó: Esztergályos Viktória

2. Ezután vigyél fel egy vékony réteg fedőlakkot, majd gyorsan helyezd is el a csillag alakú körömdíszeket a körömvégeken.

Fotó: Esztergályos Viktória

3. Rögzítsd a csillagokat újabb réteg fedőlakkal és már el is készültél. Kellemes ünnepeket kívánok!

Fotó: Esztergályos Viktória

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.