Megunta a régit, stílust váltott II. Erzsébet brit uralkodó

Forrás: AFP
Forrás: AFP -
Windsor-ház frizura újítás II. Erzsébet brit királynő uralkodó királynő stílus II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy a nyár, vagy a betegségből való gyógyulás miatt, nem tudni, de tény, hogy minden britek uralkodója rá nem jellemző módon más frizurafazont válaszott, mint amit megszokhattunk tőle. 

Nem jellemző a királynőre, hogy gyakran váltogatna stílust, főként irzurát. Az utóbbi évtizedekben szinte mindig ugyanúgy vágatta és fésülte a haját. Ám most valami megváltozott.

Már egy két nappal ezelőtti, a Canterburry érsekkel közös fotón is gyanús volt, hogy mintha rövidebb lenne a haja, ám a tegnapi Margaret Beazley-vel, Új-Dél-Wales (Ausztrália) kormányzójával készült képen már egyértelműen látszik: II. Erzsébet stílust váltott:

Legyen bármi az oka és bárkinek az ötlete, az új frizura kimondottan jól áll az uralkodónak, aki betegségéből felgyógyulva szemmel láthatólag ragyog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.