Tolvai Reni bizarr hajkoronával ment a Szigetre - Fotó

Forrás: Tolvai Reni /Instagram -
Sziget Fesztivál frizura haj sziget 2022 Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal nem szexi és vadító fotójával, hanem extrém formájú frizurájával hívta fel magára a figyelmet az énekesnő, aki bulizni ment a Sziget Fesztiválra.

Tolvai Reni élete minden mozzanatáról beszámol a közösségi médiás oldalain. Pikáns fotóit imádják a rajongói, akik közül több mint 150 ezren követik is őt az Instagramon. A dicsérő szavak mellett viszont sok kritikát és támadást is kap a kommentelőktől.

Forrás: Tolvai Reni /Instagram

Legújabb posztját nem bejegyzésként, hanem a történetében osztotta meg. A követői a mindössze 24 óráig elérhető Instagram-storyjában láthatták, milyen különleges hajkoronával ment a Szigetre bulizni az énekesnő. A hurkás vagy lufis hajat Reni elleshette akár Gelencsér Timitől is, aki nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy fesztiválra a hajába fonva csempészte be az alkoholt.

A Tolvai Reni hajáról készült képeket ide kattintva találjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.