Gwyneth Paltrow smink nélkül mutatkozott: őszülő haját is büszkén vállalta

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
Gwyneth Paltrow smink természetesség ősz haj
Gwyneth Paltrow úgy döntött, hogy a maga természetességében fog megjelenni a családi vacsorán: smink nélkül és festetlen hajjal érkezett. 

Hamarosan 51. születésnapját ünnepli Gwyneth Paltrow, aki ugyan még színészkedéssel is foglalkozik, de a legtöbb energiáját saját vállalkozásába fekteti, amely életmód-tanácsadással foglalkozik. A sztár nem vonult vissza a nyilvánosságtól, csupán nem a hollywoodi filmes közegben mozog a leggyakrabban. Nemrég egy családi vacsorára indulva kapták őt lencsevégre, a fotók különlegessége pedig az, hogy Gwyneth Paltrow úgy döntött, a maga természetességében mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Gwyneth Paltrow smink nélkül mutatkozott Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Ez azt jelenti, hogy nem sminkelt, és szőke haát sem festette be: a lenövésnél bizony jól kivehetőek az ősz hajszálak. Úgy tűnik, hogy a színésznőt egyre kevésbé foglalkoztatja a tökéletes megjelenés, inkább a természetesség híve, és ezt nem fél megmutatni.

A képeket ide kattintva lehet megnézni, melyen a színésznő fia és férje társaságába látható Beverly Hillsben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.