Teltebb ajkak kozmetikai beavatkozás nélkül: így lehetséges

Forrás: Shutterstock -
ajakápolás öregedés TikTok videó
Charles Puza bőrgyógyász elárulta, hogyan lehetnek teltebbek az ajkaink kozmetikai beavatkozás nélkül. Ehhez nincs másra szükségünk, csak egy ajakbalzsamra.

Charles Puza rendkívül népszerű bőrgyógyász, akinek TikTok-oldalát közel kétmillióan követik, legújabb videója pedig rendesen felkavarta az állóvizet. A szakember elárulta, hogyan lehet megakadályozni, hogy az idő előrehaladtával megereszkedjenek az ajkaink. 

A bőrgyógyász szerint ehhez semmi másra nincs szükségünk, mint egy ajakbalzsamra. Puza azt javasolja a nőknek, hogy naponta három alkalommal használjanak olyan ajakbalzsamot, ami hialuronsavat és peptidet tartalmaz. Ezt érdemes négy héten keresztül alkalmazni a látványos végeredmény érdekében. Az ajakbalzsam használatával jelentős javulást lehet elérni az ajkak térfogatát és hidratáltságát illetően - írja az Express.

A bőrgyógyász videója hatalmas sikert aratott, már több mint hatmillióan kattintották le:


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.