Drága kencék helyett pofonegyszerű módszerrel ápolja gyönyörű haját Szabó Erika

Szabó Erika
Megafilm -
hajpakolás szabó erika tojás
Nem kell drága kencékre pénzt kiadnunk ahhoz, hogy a hajunk fényes és ápolt legyen. Íme, egy egyszerű és hatékony hajpakolás, amit mindenki elkészíthet otthon.

Az igénybe vett, töredezett hajszálaknak szükségük van az extra támogatásra, erre pedig kiválóan alkalmas az a trükk, amit Szabó Erika színésznő osztott meg Facebook-oldalán. A módszeréhez nem kellenek drága kencék, csak két olyan összetevő, amely valószínűleg mindenki otthonában fellelhető: méz és tojás. Ezek keverékéből áll össze a tápláló hajpakolás, amire tavasszal különösen nagy szüksége van a hajkoronánknak. 

Így használd:

Keverj össze egy tojássárgáját 1 evőkanál mézzel. Az alaposan kifésült, száraz hajadra vidd fel a hajpakolást, majd tegyél rá egy zuhanysapkát, de folpackkal is befedheted, ha az épp nincsen otthon. Ezután csak az a dolgod, hogy 10 percig rajta hagyd a hajadon, majd alaposan öblítsd ki. Ezután következhet a szokásos hajmosás - írja a Ripost. Erre a módszerre esküszik Szabó Erika színésznő is. 

A legjobb hajpakolások, amelyektől megszelídülnek a tincseink

A szép, fényes hajkorona sokaknak csak álom, és azt kell mondanunk, hogy bármit is állítanak a reklámok, nem létezik olyan univerzális csodaszer, amelytől minden lobonc varázsütésre tükörfényes hajzuhataggá változna. A legjobbat azonban mindenki kihozhatja a saját sörényéből, ehhez pedig remek segítőtársunk lehet egy jó hajpakolás.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.