Egyszerű, de nagyszerű: Lindsay Lohan manikűrje a net sztárja

Lindsay Lohan
Getty Images/James Devaney -
drágakő Lindsay Lohan manikűr köröm
Lindsay Lohant nem mindennap láthatjuk a vörös szőnyegen, de ha megjelenik, mindig káprázatosan néz ki. Most a legnagyobb érdeklődés a bársonyos hatású nude körmeire irányult.

Lohan március 5-én New Yorkban az új Netflix-film, az  Irish Wish című rom-com fantasy premierjén jelent meg, és nem is akárhogyan. Szettjével teljesen harmonizáló körme azóta az internet sztárja, követői pedig a titkára kíváncsiak. 

Lindsay Lohan
A világsztár manikűrjét felkapta a net. 
Forrás: GC Images

Lohan körme bevált manikűrösének, Elle Gersteinnek a munkája - írja a Byrdie - aki egyszerre csillogó, csajos, ám mégis egyszerű és semleges dizájnban gondolkodott.  A világsztár körmei olykor drágakőként fénylettek, máskor úgy tűntek, mint ha a csillámok egy felső réteg alá lennének zárva, attól függően, hogy a fény hogyan esett rájuk. 

Lindsay Lohan nude körme
Lindsay Lohan körme igazi mestermunka. 
Forrás: GC Images

Lindsay Lohan gyerekszínészként kezdte karrierjét, tinédzserkorára pedig igazi ikonná vált a fiatalok körében. Szexi, sokszor provokatív stílusa védjegyévé vált, csakúgy, mint illuminált állapotban elkövetett viselt dolgai. A színész-énekesnő többször megjárta az elvonót, hosszú évekig szinte felismerhetetlenné rombolta magát a rengeteg tudatmódosító szerrel, most azonban már évek óta tiszta és igazi stílusikonná vált

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.