Smink nélkül jelent meg a vörös szőnyegen, mégis tündökölt Pamela Anderson

Pamela Anderson, Oscar 2024 Vanity Fair party, smink nélkül
Getty Images for Vanity Fair/2024 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Social Media Crops - Jon Kopaloff
Oscar-gála smink nélkül Pamela Anderson
Továbbra sem sminkel Pamela Anderson. A Vanity Fair Oscar afterpartyján is a természetes szépséget képviselte, ahogy sminkese halála óta folyamatosan teszi, legyen szó hivatalos vagy nem hivatalos eseményről.

Az egykori szexszimbólum, Baywatch-sztár, Pamela Anderson is meghívást kapott a 2024-es Oscar-gála Vanity Fair afterpartyjára, amelyen gyönyörű ruhában és mindent arcfestéket nélkülöző arccal jelent meg. Az 56 éves Pamela Anderson sminkese, Alexis Vogel 2019-ben mellrákban halt meg, a színésznő akkor döntött úgy, hogy többé nem festi az arcát.

Pamela Anderson, Oscar 2024 Vanity Fair party, smink nélkül
Pamela Anderson az Oscar Vanity Fair afterpartyján is smink nélkül jelent meg
Forrás: Getty Images

Anderson korábban azt nyilatkozta, hogy szerinte mindannyian egy kicsit viccesen nézünk ki, ahogy öregszünk, és néha, amikor tükörbe néz, meglepődik, és felmerül benne a kérdés, hogy tényleg saját magával néz-e szembe. De az öregedés miatti változásokat utazásként fogja fel.

Az afterpartyn készült fotók láttán többen megdicsérték a színésznő szépségét, bár azt is hozzátették, hogy nem mindenki néz úgy ki smink nélkül, mint ő. Sokan biztosították a tiszteletükről és szeretetükről, ám akadt, aki a ruháját egy zsákhoz hasonlította, és volt, aki szerint egy szép virágvázára hasonlított az estélyi. A szemöldökét sokan megdicsérték: manapság nem divat a vékony, ívelt szemöldök, de Pamelának valóban jól áll — írja a Mirror

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.