Disney Eye kezelés: legyen olyan igéző pillantásunk, mint a hercegnőknek

arcápolás, arckezelés, plasztika, smink, arcbőr, szép nő
Shutterstock - Irina Bg
szemöldök esztétikai beavatkozás
Ki ne vágyna ragyogóbb, fiatalosabb és nyitottabb tekintetre? A Disney Eye kezelés segítségével elérhetjük, hogy éppolyan igéző pillantást vethessünk az emberekre, mint a Walt Disney-mesék hercegnői.

Legyen szó bármilyen szemöldökemelő technikáról, ugyanúgy, mint minden orvosi beavatkozás előtt, a legfontosabb a személyes konzultáció alkalmával a páciens igényének és állapotának pontos felmérése.

Disney Eye kezelés
A Disney eye kezelés segítségével olyan lesz a tekinteted, mint a hercegnőké
Forrás: Shutterstock/

– A szemöldök megemelését többféleképpen érhetjük el. Az első lépés az egyéni igényekhez és lehetőségekhez mérten a megfelelő beavatkozás kiválasztása. 

A szemöldök ívének módosítására léteznek műtéti és minimál invazív esztétikai beavatkozások. Az előbbiek esetében is többféle technikából válogathatunk

 attól függően, hogy pontosan mit szeretnénk elérni. Az úgynevezett Disney Eye kezelés műtéti beavatkozás nélkül adhatja vissza a fiatalos, nyitott tekintetet. Az eljárás tulajdonképpen botulinumtoxin alkalmazásával történő szemöldökemelés – kezdte dr. Mihócs Alexandra plasztikai és égési sebész, általános sebész szakorvos a Hot! Beautynak.

Megfelelően pozicionált botulinumtoxinos kezelési pontok

A Disney Eye technika olyan esztétikai beavatkozás, amelyet megfelelően pozicionált botulinumtoxin-injekció segítségével végeznek. Minden kezelés előtt konzultáció, alapos, személyre szabott felvilágosítás, fotódokumentáció készül.

– A botulinumtoxin megfelelő pontokba történő injektálásával tudjuk megemelni a szemöldököt. A kezelendő terület a szem környékén elhelyezkedő mimikai izmok. A mimikai izmok a tartós mozgás során kezdetben dinamikus, majd statikus ráncokat hoznak létre. 

A botulinumtoxin kifejezetten jó megoldás arra, hogy a kialakult statikus ráncok finomodjanak, kisimuljanak, illetve ki se alakuljanak.

 A megfelelően pozicionált botulinumtoxinos kezeléssel érjük el a kívánt eredményt, tehát azt, hogy meggyengítjük, gátoljuk a szemöldök lefelé húzásáért felelős mimikai izmok működését, így az ellentétes mozgású, a szemöldök emeléséért felelős izom hatása válik dominánssá.

A páciens igényei alapján választható kezelések

Az eljárás során még helyi érzéstelenítésre sincs szükség, a technika egyáltalán nem fájdalmas, mindössze minimális kellemetlenséget okoz a pá­ciens­nek.

– A kezelés segítségével az eredeti szemöldököt enyhén meg tudjuk emelni, viszont a változás nem annyira markáns, mint ha sebészeti, műtéti beavatkozással vagy felszívódó szálakkal végeztünk volna szemöldökemelést. 

A botulinumtoxin hatása kb. 4-10 nap múlva kezd beállni, és az eredmény 3-6 hónapig tarthat.

Ha a páciens elégedett a végeredménnyel, akkor az ő egyéni igényei alapján történhet ismételten kezelés. Amennyiben a páciens halántéktájon volumenhiánnyal rendelkezik, javasolható számára a régió hialuronsavas vagy saját zsírral való feltöltése, amely a szemöldök külső ívének pozíciójára lehet előnyös hatással.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.