Robert Pattinson Brad Pitt Gregor Bernadett Kate Middleton Halle Berry Vilmos herceg Angelina Jolie Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek botrányai, házasságtörései és válásai idén is uralták a világsajtót, de akadtak persze olyan ismert emberek is, akik szerelme magas hőfokon égett. Íme a legszerelmesebb hazai és külföldi sztárjaink!

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Bár a Megasztár énekesei a műsor kezdete óta tagadták érzelmeiket, a tehetségkutató végével befejezték a titkolózást. Reni a döntőben milliók előtt vallotta be Tillnának az érzéseit: ,,András az az ember, akivel le tudnám élni az egész életemet. Szeretem." A szőke énekesnő számára a Megasztár mindent jelentett: Övé lett az ,,Év Hangjának" járó nyeremény, és magáénak tudhatja a szexi és nagyon tehetséges énekes, András szerelmét is. A fiatalok két hete turbékolnak, és miért ne tennék - előttük az élet!

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Gregor Bernadett és Magyar Attila

Nem vitás, a színésznő és kollégája között is dúl a szerelem. Gregor Berni a férjét, Attilla pedig a nejét hagyta el a mindent elsöprő érzelmekért. A pár a Mágnás Miska próbáin szeretett egymásba, és azóta össze is költöztek. Hamarosan a pletykák és a találgatások is elcsitulnak körülöttük, és akkor végre kiderül: mennyit bír ki a két színész botrányosan indult kapcsolata.

www.budaorsijatekszin.hu
www.budaorsijatekszin.hu

Halle Berry és Oliver Martinez

Az álomgyár egyik leggyönyörűbb színésznője idén áprilisban szakított kislánya apjával, Gabriel Aubry modellel, és a gyászidőszak letelte után máris új párt talált magának. Nem is akárkit: a Dark Tide című film forgatása alatt ismerkedett meg a szexi Oliver Martinezzel, akivel igen hamar egy hullámhosszra kerültek. Kylie Mingue énekesnő exe pedig nem teketóriázott: a filmforgatás és a párizsi kirándulásaik alatt kellően magába bolondította a szép színésznőt. A pár októberben mutatkozott először hivatalosan a nyilvánosság előtt - most már kétség nem férhet szerelmükhöz.

AFP
AFP

Kristen Stewart és Robert Pattinson

A fiatalok között már az Alkonyat című film szereplőválogatásán izzott a levegő. A tinik bálványa, Robert Pattinson hírnevének kezdetben nem tett volna jót, ha hivatalosan is megerősíti kapcsolatát fiatal kolléganőjével, de ma már tagadhatatlan: Kristen és Robert szerelme mindennél erősebbenk bizonyult. A pár éppen Brazíliában forgatja az Alkonyat saga befejező részét, de a közös munkán kívül is van idejük egymásra: Kristen szeptemberben még Budapestre is ellátogatott itt forgató szerelme kedvéért.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Angelina Jolie és Brad Pitt

A XXI. század álompárja címet egyelőre minden bizonnyal ők érdemelnék ki. A világsajtó ugyan rendre cikkezik különválásukról, ők azonban sorra bebizonyítják: odavannak egymásért. Ha ez pusztán reklámfogás, akkor remekül csinálják, de el kell ismernünk, Angie és Brad szerelme idén is magas hőfokon égett. A díva és családja Jolie készülő filmje miatt hónapokat töltött kis hazánkban, ahol gyakran kapták őket lencsevégre lopott csókok és sokat sejtető simogatások közepedte. Brad mindenben segíti világszép neje munkáját, Angie pedig dícséri és egyenrangú társként kezeli kedvesét - kell ennél több egy jó kapcsolathoz?

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Kate Middleton és Vilmos herceg

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a hercegi pár állna a dobogó legfelső fokán - ami idén a legforróbb ,,sztárszerelmeket" illeti. Vilmos november közepén jegyezte el szépséges kedvesét édesanyja gyűrűjével, a lazgi jövő év áprilisának végén lesz. Körülöttük - egyetlen szakítást kivéve - elmaradnak a botrányok, pletykák és a megcsalás. Vilmos édesanyja nagylelkűségét és odaadását, Kate pedig a megértést és kedves, önteltségtől mentes személyiségét viszi a kapcsolatba, ami nagyszerűen működik immár hosszú évek óta. Menyegzőjüket pedig repesve várjuk!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.