Dührohamot kapott Chris Brown egy interjú miatt

barátnő Rihanna dühroham szakítás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dührohamot kapott, öltözőjében kitörte az ablakot, majd felsőruházat nélkül rohant ki a stúdió épületéből Chris Brown az egyik televíziós csatornán adott interjúja után, ahol egykori barátnője, Rihanna ellen elkövetett bántalmazásáról kérdezték.

A 21 éves amerikai rapper kedden a Good Morning America című műsor felvétele után hagyta el dühöngve az egyik tévécsatorna New York-i épületét. A műsorvezető, Robin Roberts többször szóba hozta a 2009 februárjában történt esetet, amikor Chris Brown a Grammy-díj-átadó előtti estén kezet emelt a világhírű énekesnőre. Többször megütötte, az autó ablakának lökte és megharapta egyik ujját, illetve fülét. A fiatal rappert bántalmazás és fenyegetés miatt vád alá helyezték.

AFP
AFP



A zenész megpróbálta Roberts kérdéseit aznap megjelenő új, F.A.M.E. című albuma felé terelni, amelyből aztán a műsorban ízelítőt is adott. A fellépés után Brown egy székkel törte be öltözője ablakát, szemtanúk a biztonsági szolgálatot is kihívták.

A bíróság ítélete szerint Brownnak 180 napig kellett fizikailag megerőltető közmunkát végeznie, emellett pedig a családon belüli erőszakot elkövetők számára kialakított egyéves programban is részt kellett vennie. Brown nem veheti fel a kapcsolatot Rihannával, akitől 100 méterben megszabott távoltartási végzés is tiltja.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.