Sosem randizott férfiakkal a világ egyik legszebb színésznője

párkapcsolat Charlize Theron randi sztár egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlize Theron meglepő dolgot árult el magáról a napokban: a szépség azt állítja, még soha életében nem randizott senkivel...

Charlize Theron húsz éve párkapcsolatban él. A szőkeség kilencévnyi együttélés után tavaly szakított Stuart Townsenddel, mégsem randizott még soha életében. "Ha jól emlékszem, sosem randiztam még olyannal, akit azelőtt nem ismertem. Persze a párommal megesett a dolog, de igazi találkám egy idegennel még sosem volt. Tizenkilenc éves korom óta komoly kapcsolatokban élek, és most először vagyok szingli. Rájöttem, hogy én olyan ember vagyok, aki a biztonságot csak egy kapcsolatban képes megtalálni" - mesélte a sztár.

AFP
AFP

A képre kattintva galéria nyílik a szexi színésznőről!


Charlize-t nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy nem működik a párkapcsolata, de ma már békésen viseli azt, hogy egyedül van. "Nem volt könnyű dolog a szakítás, padlóra is kerültem miatta, de meg kellett tanulnom túlélni, ez volt a legfontosabb dolgom. Sosem kezdtem még újra egy exbarátommal sem, mert ha én egyszer szakítok valakivel, az örökre szól. Mindenkinek vannak az életében sötétebb időszakok, de a sötétség sosem örök" - vallotta a csodaszép dél-afrikai színésznő.

Az Édes november című film sztárja a filmvásznon is gyakran játszik romantikus hősnőt - nézd meg az egyik kedvenc jelenetünket a filmből itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.