Angelina Jolie-nak csak egy dolog hiányzik az életéből

Brad Pitt család barátnők Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szép, gazdag, családos - gondolhatnánk, hogy Angelinának mindene megvan. A színésznő azonban nemrég bevallotta, hogy egy dolog hiányzik az életéből: egy barátnő.

Angelina az amerikai Marie Claire magazinnak beszélt őszintén arról, hogy nincsenek nőnemű barátai. "Nos, van néhány barátnőm, csak én sokat vagyok otthon. Nem vagyok igazán társasági lény. Nem járok el, inkább otthonülő típus vagyok" - mesélte Jolie.

AFP
AFP


A színésznő, rendező és hatszoros anyuka saját bevallása szerint csak párjával, Brad Pitt-tel beszélget. "A családommal beszélgetek. Braddel. Nincsenek nagyon barátaim, akikkel meg tudnám osztani a dolgaimat. Brad az egyetlen, akivel beszélni tudok."

Angelina "férfifaló", "férjlopó" híre se kedvez annak, hogy barátnőkre tegyen szert. Köztudott, hogy Brad Pittet elcsábította feleségétől, Jennifer Anistontól, és korábbi férje, Billy Bob Thorton is felbontotta Laura Dernnel kötött eljegyzését a zöld szemű démon miatt.

Talán Gwen Stefani az egyetlen nő, akit nem ijeszt el Angelina rossz híre. Látták már Jolie-t látogatást tenni a platinaszőke énekesnő otthonában, és állítólag a gyerekeik is összejárnak, mivel egyidősek. Gwen és Angelina 1998 óta barátok, és mindig ugyanakkor estek teherbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.