VIVA Comet 2012: Nyomulnak a tehetségkutatókon feltűnt énekesek

Tóth Gabi COMET-díj énekesek Vastag Csaba Fluor Tomi Janicsák Veca Tolvai Renáta Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ismét a Papp László Budapest Sportarénában rendezi meg a VIVA televízió a 12. Cometet. A 2012. június 14-i gálán a szervezők egy minden eddiginél látványosabb show-val szeretnék megörvendeztetni a zene szerelmeseit.

A kategóriák idén is változatlanok: a VIVA "A legjobb férfi előadó", "A legjobb női előadó", "A legjobb együttes", "A legjobb új előadó " és "A legjobb videoklip" kategóriában hirdet majd győztest az év egyik legnagyobb zenei eseményén. A napokban azonban kiderült, hogy kik azok a művészek, akik a június 14-i gálán talán hazavihetik a hőn áhított Comet-gömböket, és a csatorna bejelentette a gála nemzetközi sztárfellépőjét is.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A legjobb férfi előadó" díjáért Vastag Csaba, SP, Fehér Balázs, Fluor és Király Viktor szállnak versenybe, míg "A legjobb női előadó" jelöltjei Tóth Gabi, Tolvai Reni, Hien, Janicsák Veca és Barbee lettek. "A legjobb új előadó" díjat Kelemen Kabátban, NoALibi, Young G (VV Béci), Polar Dear vagy Johnny K Palmer nyerheti el. "A legjobb együttes" kategóriában pedig a Children of Distance, a Compact Disco, a DSP, az Anti Fitness Club és a Hősök versengenek. "A legjobb videoklip" díjának jelöltjei Punnany Massif: Pécsi Aktuál X, Varga Viktor: Szőkével álmodtam, SP: Maradnék, a The (Hated) Tomorrow: Kriszta és a DSP: Már megint lettek.

A VIVA Comet évek óta egyre több fiatalt vonz. A júniusi gála exkluzív sztárvendége az angol Pixie Lott lesz, aki először lép fel Magyarországon, ennek köszönhetően minden bizonnyal hatalmas érdeklődésére tart majd számot egyéni show-ja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.