Beindult a magyar színész amerikai karrierje, Bruce Willisszel forgatott

siker Kamarás Iván karrier sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezd beindulni Kamarás Iván amerikai karrierje. A népszerű színész 3 éve költözött Los Angelesbe, hogy szerencsét próbáljon. Fejest ugrott a semmibe, de úgy tűnik, jól tette, ugyanis az amerikai filmipar is felfigyelt rá. Nemrég Christopher Lambert szerepét vette át egy sorozatban, Magyarországon pedig egy jelenetben forgatott Bruce Willisszel.

Három évvel ezelőtt belefáradt az itthoni életébe, helyzetébe és nekivágott a nagyvilágnak Kamarás Iván. "A nagy semmi várt rám odakint. Egy barátomnál húztam meg magam és rengeteg órát töltöttem magányosan, a jövőmön tipródva" - árulta el a Mokkában a színész, aki azonban egy idő után Los Angelesben is önmagára talált. Elkezdett castingokra járni, folyamatosan tanult, képezte magát és végül felfigyeltek rá a kinti producerek. Olyannyira, hogy nemrég ő kapta meg Christopher Lambert szerepét. "Egy háromrészes thrillersorozat főszerepére választottak ki, amelyet eredetileg Christopher Lambert játszott volna. A film producere ezután már bennem is gondolkodik, sőt hamarosan vendégem lesz itt, Budapesten, mert itt keres helyszínt következő filmjéhez."

Forrás: MTVA, Zih Zsolt
Forrás: MTVA, Zih Zsolt

Iván kétlaki életet él, hiszen ha Magyarországra hívják dolgozni, azonnal gépre száll. Játszott többek közt Brad Pitt hazánkban forgatott zombifilmjében is. Legutóbb pedig Bruce Willisszel dolgozott együtt hazánkban. "A gonosz főszerepre jelentkeztem, de azt nem kaptam meg. Ugyanakkor volt egy vicces páros jelenet Bruce Willisszel, amihez még nem volt színész. Erre a szerepre kértek fel engem. Ez a kis beugrás kint, Amerikában hatalmas ütőkártya lesz a kezemben. Sokan a fél karjukat adnák egy hasonló feladatért" - árulta el Iván, aki továbbra is csak azt reméli, hogy mind Amerikában, mind hazánkban újabb és újabb szerepek várnak majd rá.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.