Hiába vágyott családra a Voice versenyzője, nem adatott meg neki

Czerovszky Heni énekesnő The Voice krízis sztár versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába vágyott családra évekkel ezelőtt a Voice versenyzője, Czerovszky Heni, mégsem adatott meg neki, hogy rátaláljon arra a férfira, aki mellett megállapodhat. Részben ez is közrejátszott abban, hogy a sikeres énekesnő 2005-ben felszámolta itthoni életét és külföldre menekült a problémái elől - tudta meg a Life.hu.

Annak ellenére, hogy keresett és népszerű vokalista volt, 2005-ben a Voice versenyzője, Czerovszky Heni felszámolta itthoni életét és 5 évre a Kanári-szigetekre költözött. Nyomós oka volt annak, hogy az énekesnő akkor elmenekült Magyarországról. "Egy komoly krízisbe került az életem minden szinten. A magánéletem sem a terveim szerint alakult. Vágytam arra, hogy 30 éves korom körül családom legyen, anya lehessek, de nem találtam meg azt a férfit, aki mellett megállapodhattam volna. Ráadásul szakmailag is úgy éreztem, hogy másra vágyom. Akkor eldöntöttem, hogy abbahagyom az éneklést" - emlékszik vissza Heni, aki a Kanári-szigeteken kötött ki. Az énekléstől azonban itt sem tudott elszakadni. "Nagyon hamar azon kaptam magam, hogy elegáns hotelekben énekelek szólistaként. Rájöttem, hogy énekesnő vagyok, és akárhová is menjek, ez lesz a sorsom. 5 év alatt rendeztem a gondolataimat és rájöttem arra, hogy mire is vágyom. Elhatároztam, hogy erőt veszek magamon, bátor leszek és szólóénekesként próbálok karriert építeni. Ezért is jelentkeztem a Voice-ba, hogy megadjam magamnak ezt az esélyt" - mondta a profi énekesnő, aki többek közt Horváth Charlie vokalistájaként lett ismert, de számos népszerű slágerhez is ő kölcsönözte a hangját, az arcát azonban nem ismerte a nagyközönség. Ez azonban most megváltozhat, hiszen Henit mestere, Somló Tamás továbbvitte a Voice élő show-jába, így december 21-én vele is találkozhat a nagyközönség.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.