házasság Schmied Zoltán színész DTK Show feledékenység D. Tóth Kriszta sztár Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szó szerint elfelejtett összeházasodni Schell Judit és Schmied Zoltán, akik tíz éve alkotnak egy párt, és két közös gyermekük is van - tudta meg a Life.hu. A meglepő sztorit D. Tóth Krisztának mesélte el a népszerű művészpár, akik először léptek fel közösen showműsorban.

Meglepő dolog derült ki a népszerű színész házaspárról: egész egyszerűen elfelejtettek összeházasodni! - tudta meg a Life.hu. Bár a nyilvánosság előtt keveset szereplő pár több mint tíz éve él együtt, és kapcsolatukból már két közös gyermek is született, Schell Judit és Schmied Zoltán a mai napig nem kötötte össze hivatalosan is az életét. "Egyszer Las Vegasban akartunk összeházasodni, a Fehér kápolnában Elvisre, de azt hiszem, elkaszinóztuk az időt" - emlékezett vissza Judit. "Amikor hazajöttünk Amerikából, akkor jöttünk rá, hogy úristen, elfelejtettünk összeházasodni" - tette hozzá nevetve. Az idő papír nélkül is őket igazolja: együtt nevelik Judit első házasságából származó felnőtt fiát, Lackót, és közös gyermekeiket, Boldizsárt és a kilenchónapos Borikát.
Saját bevallása szerint csak a genetikának köszönheti, hogy három gyermek után is fantasztikusan néz ki Schell Judit. A színésznő D. Tóth Krisztának csütörtökön mesél arról is, hogyan vezette be legnagyobb fia életébe új párját, hogyan menedzseli családjuk életét, és hogyan oldják meg a legkisebb felügyeletét színművész kedvesével, Schmied Zoltánnal.

Fotó: DTK Show
Fotó: DTK Show

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.