prostitúció Varga Zsolt börtön sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába helyezték házi őrizetbe, mégsem engedik el a fogdából Varga Zsoltot, az UFO együttes egykori tagját, akit kerítés gyanúja miatt tartanak fogva.

Az egykori popsztár, akire prostituálthálózat fenntartása miatt hét év börtön várhat, lehetőséget kapott a bíróságtól, hogy házi őrizetben várja meg a tárgyalást és az ítéletet, de a körülmények úgy hozták, hogy mégsem engedik el.

www.facebook.hu
www.facebook.hu

"A házi őrizetet feltételesen engedélyező végzés még aznap, június 20-án jogerős lett, és legfeljebb nyolc napot kellett volna várni, hogy a 15. kerületi rendőrkapitányság jelentést küldjön arról, tudják-e biztosítani a házi őrizethez szükséges nyomkövető eszköz technikai feltételeit. A nyolc nap letelt, de semmi sem történt " - mondta a Blikknek a sztár ügyvédje, aki később kiderítette, hogy azért nem engedték házi őrizetbe, mert a házi őrizet engedélyezése után készült el az ügyészség vádirata, és a bíróság azonnal kijelölte az első tárgyalási napot, az eljáró bírónő pedig úgy hosszabbította meg Zsolt előzetes letartóztatását, hogy figyelmen kívül hagyta a Fővárosi Törvényszék házi őrizetre vonatkozó döntését. Így az egykori sztár hiába számított arra, hogy hazamehet, erre nem kerül sor.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.