Két nővel kavart az ÖsszeEsküvők Pétere

kavarás TV2 ÖsszeEsküvők (tévéműsor) megcsalás szerelmi háromszög
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baranyi Péter, a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának férfi nyertese, aki Patkó Csengével összeházasodott a műsor végén, kínos szerelmi háromszögbe keveredett.

Péter és Csenge kapcsolata fél évvel ezelőtt ért véget. A fiú azonban nem búslakodott sokáig. Sőt, egyszerre két lánynak csapta a szelet. Csenge után Péter szinte azonnal új párt talált magának egy szőke, magas a modell személyében. Közben kiderült, hogy míg Kiki lányának volt férje egyre jobban elmélyítette kapcsolatát a szőkeséggel, addig nemcsak nős volt papíron, de egy párt alkotott egy másik nővel is, Csenge egykori vetélytársával, az ÖsszeEsküvőkben szintén szerepelő Csobán Dórával - tudta meg a Blikk.

Forrás: Tv2
Forrás: Tv2

Péter itt még boldogan pózolt Csenge mellett

"Petivel összetalálkoztunk egy szórakozóhelyen. Beszélgettünk, és újra felvettük a kapcsolatot, és ebből végül szerelem lett. A baráti körünk tudta, de Péter megtiltotta, hogy a páromként említsem, pedig szívesen világgá kürtöltem volna a boldogságomat. Azt mondta, amíg nem mondják ki a válást, ne bonyolítsuk a helyzetet" - mondta el a lapnak Dóra, aki már bánja, hogy bedőlt Péter csáberejének. "Peti azt állítja, augusztus közepén lángolt fel a szőke modell iránti szerelem, és már a családnak is bemutatták egymást. Ekkor mi még egy párt alkottunk, vagyis a hátam mögött már szédítette őt! Nem értem, ha engem titkolt, mondván, még nem mondták ki a válást, a modellt miért nem?! Szánalmasnak tartom Petit" - mérgelődött Dóra, aki sajnálja Csengét, mert ez a kialakult helyzet az ő számára is nagyon kellemetlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.