Hálaadás Jóbarátok-módra - a legviccesebb jelenetek

Brad Pitt Hálaadás sorozat pulyka Jóbarátok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába ért véget majd' 10 éve a Jóbarátok című sorozat, a neten még mindig küldözgetik tovább egymásnak az emberek a legfelejthetetlenebb részeket - így most a hálaadás napi epizódokat. Ezekből készített összeállítást a people.com.

A poénok és a balszerencsés helyzetek mellett Monica, Joey, Chandler, Phoebe, Ross és Rachel mindig igyekezett szép, meghitt ünnepet tartani - bár ez nem mindig sikerült. Az alábbi részletben például - erre biztosan mindenki emlékszik - Monicának rászorult a fejére a pulyka.

Ebben a hálaadás-napi részben vallomások tömkelege miatt került mindenki kellemetlen helyzetbe.

Egy kis időre Brad Pitt is megdobogtatta a sorozat nézőinek szívét: Brad (ebben a csak angolul látható részben) Ross és Monica barátját játssza, aki az ünnepi ebéd közben megemlíti, hogy ő és Ross nemcsak hogy megalapítottak a középiskolában egy "Utálom Rachelt" klubot, hanem elkezdték pletykálni, hogy Rachel hermafrodita. Ám még mielőtt az Aniston csapat mellé állnánk, kiderül, hogy Rachel is elkezdett egy másik pletykát arról, hogy Ross az iskola középkorú könyvtárosával randizik. Ez teljesen oké is lenne egészen addig, amíg Ross el nem ismeri, hogy ez utóbbi igaz!

További részek az eredeti cikkben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.