Szívelégtelenség okozta Eusebio a halálát

Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira -
klasszis szívelégtelenség Eusebio Di Francesco foci labdarúgás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap hajnalban 71 éves korában elhunyt a portugál futball legnagyobb klasszisa, a világbajnoki bronzérmes Eusebie di Francesco - tájékoztat az Origo.

A korábbi klasszis mostanában többször is kórházba került, kardiológiai problémái voltak. Az Origo információi szerint szívelégtelenség okozta a halálát.

Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira

A portugál labdarúgás történetének legnagyobb játékosa az akkor portugál gyarmatnak számító Mozambikban született és nevelkedett. Ő volt az első afrikai labdarúgó, aki világhírnévre tett szert. A Fekete Párducnak becézett csatár az 1966-os világbajnokságon harmadik lett a portugálokkal, és a torna gólkirálya lett.

Meghalt Helyey Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20140103-helyey-laszlo-az-ujszinhaz-muvesze-eletenek-66-eveben-elhunyt.htmlMeghalt az Iskolatáska zeneszerzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20131231-hajdu-sandor-az-iskolataska-cimu-dal-zeneszerzoje-76-evesen-elhunyt.htmlMeghalt Akeem Adams focistahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131230-akeem-adams-a-ferencvaros-labdarugoja-meghalt.htmlMeghalt a világhírű egyensúlyozó művészhttp://www.life.hu/legykepben/20131230-henri-rechatin-vilaghiru-francia-egyensulyozo-muvesz-elhunyt.htmlMeghalt Fenyő Miklós feleségehttp://www.life.hu/legykepben/20131219-fenyo-miklos-a-hungaria-zenekar-alapitoja-gyaszol-meghalt-a-felesege.htmlMeghalt egy néző a Madách Színházbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131207-tragedia-tortent-a-madach-szinhazban-az-eloadas-kozben-halt-meg-egy-ferfi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.