Végre Leonardo DiCaprio is díjat kapott!

nyertes Golden Globe-díj Leonardo DiCaprio vígjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc pasink vígjáték kategóriában vehette át a legjobb színésznek járó aranyglóbuszt A Wall Street farkasában nyújtott alakításáért.

A 71. Golden Globe-díjátadó gálán a legjobb drámai filmszínésznő Cate Blanchett lett a Blue Jasmine című filmben nyújtott alakításával, a legjobb drámai színész díját pedig a Mielőtt meghaltam című film kedvéért csontsoványra fogyott Matthew McConaughey vehette át. És végre Leonardo DiCaprio is a díjazottak között van! Leonardo DiCaprio vígjáték kategóriában vehette át a legjobb színésznek járó aranyglóbuszt A Wall Street farkasában nyújtott alakításáért.

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter

Ami miatt ennek különösen örülünk, hogy az ikonikus színésznek már régesrég kijárt volna egy Oscar-díj. Mármost a Golden Globe-gála megelőzi az Oscar-jelölések nyilvánosságra hozatalát (arra 16-án kerül majd sor), így a mai győztesek bizonyos mértékig előre jelezhetik, hogy kik számítanak a legerősebb Oscar-versenyzőknek.

Szurkolunk neked, drága Leo!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.