Erzsébet királynő Katalin hercegnő kultúra illemtan Károly herceg Új-Zéland Ausztrália történelem lecke Diana hercegnő ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan felkészíti Erzsébet királynő unokája feleségét ausztráliai útjukra.

Szárnyai alá vette Erzsébet királynő Katalin hercegnőt. Nagy-Britannia uralkodónője a hírek szerint jó tanácsokkal és egyéb hasznos információkkal szeretné ellátni Vilmos herceg nejét háromhetes ausztráliai és új-zélandi utazásuk előtt.

Forrás: AFP/David Crump

A Sunday Express lap úgy véli, Erzsébet nem akarja megismételni Károly herceg és a néhai Diana hercegnő útját Ausztráliába, amikor is az embereket semmi más nem érdekelte az egykori szívkirálynőn kívül. A királynő tehát nemcsak az ország történelméről és kultúrájáról ad leckéket Katalinnak, hanem arról is, hogy mit mondjon és mi az, amit inkább ne. Azért nem kell sajnálnunk Cambridge hercegnőjét, aki a hírek szerint az út alatt bármit magára ölthet Erzsébet ékszerdobozából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.