Ki nyeri A Nagy Duettet?

TV2 A Nagy Duett Majoros Hajnalka Cooky Kasza Tibor Pokorny Lia Dolhai Attila Hien Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 A Nagy Duettjének harmadik szériája viccességében egyáltalán nem maradt el az előző kettőtől. Aki szereti az énekes-táncos műsorokat, az bizonyára jól szórakozott a a párosok produkcióin, és szinte az is biztos, hogy mostanra mindenki választott kedvencet magának. Elkezdődött a visszaszámlálás, és ma este kiderül, melyik páros lesz a győztes, mi pedig sorra vesszük, miért nagyon szerethető mind a három döntőbe jutott duó. 

Három páros áll - két körben - színpadra vasárnap este, ám az egyáltalán nem biztos, hogy az aktuális produkciójuk dönti el a "verseny" végkimenetelét. Mint ahogy a műsorfolyam alatt sem feltétlenül mindig a leggyengébb produkció előadói estek ki, A Nagy Duett leginkább a szimpátiáról szól, ami persze egyáltalán nem baj. Ezzel egyébként a zsűritag, Kasza Tibor is egyetért, és azt vallja, nagyon fontos, hogy a párosok mozgósítani tudják saját rajongótáboraikat.

A legcukibbak

A Cooky-Hien párost vitathatatlanul 2004-es A Nagy Duett legcukibb, legszeretetreméltóbb duettjének nevezhetjük. A vietnámi származású exmegasztáros és a francia gyökerekkel büszkélkedő rádiós minden produkciójukban a maximálisan odatették magukat, és nem ritkán megható produkcióval varázsoltak el minket. Őket látva még azt is elfelejtettük, hogy Cooky énektudása a sok-sok gyakorlás ellenére is rengeteg kívánnivalót hagy maga után, az pedig különösen vonzóvá tette produkcióikat, hogy lelkesedésük nem hagyott alább a - sokszor - kemény kritikák hatására sem.

A legsokoldalúbbak

Amíg Cooky és Hien a cukisággal és gyermeki lelkesedéssel, addig Pokorny Lia és Dolhai Attila a sokoldalúsággal lopták be magukat a szívünkbe. Őket egyszerűen nem lehetett megunni, ugyanis szinte minden stílusban - a cigányzenétől, a rockon át a popig és metálig - megmutatták magukat. Persze, könnyű dolguk volt, hiszen mindketten profi és népszerű előadóművészek, így a színpadi jelenlétet minden más párosnál jobban megvalósították. Ha úgy érezték, hogy az előző heti produkciójuk nem volt elég pörgős, a következő hétre biztosan valami "tök állattal" készültek.

A legprofibbak:

A legnagyobb meglepetést a Majoros Hajni-Király Viktor-duó okozta. Dundikát hallva szinte majdnem meg is feledkeztünk arról, hogy ő a páros amatőr tagja, ugyanis teljes értékű partnere volt Király Viktornak a hangi kvalitások terén is. Hajniról az is kiderült, hogy korábban énekesnői ambíciókat is dédelgetett és most a sikerük kapcsán ismét kacérkodik a zenei tanulmányok gondolatával. Ha kritika érte őket, az maximum azért, mert igyekeztek mindig a biztonsági zónán belül maradni. Persze ez nem baj, hiszen lehet, hogy éppen ez volt a záloga annak, hogy bár többször is nagyon viccesek voltak, nevetségesek soha.

Nos, neked melyik páros a kedvenced? Ki nyerje A Nagy Duettet? Szavazz!

Kinek szurkolsz A Nagy Duett vasárnapi döntőjében?



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.