Újabb világsztár gyógyult a magyar csodamasszőr kezei alatt

Bruce Willis Bódy Sylvi Hatos István Jeremy Irons Magyarország Johnny Depp masszőr gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Johnny Depp inkognitóban nálunk járt, ismét Hatos Istvánt hívták, hogy rendbe hozza a filmsztár fájós hátát. Természetesen összehaverkodtak.

Jeremy Irons, Bruce Willis, Bódi Sylvi mindannyian Hatos István híres keze alatt gyógyultak. Magyarország egyik legjobb masszőre, amellett, hogy tanítja is különleges tudományát, illusztris vendégeket fogad. Jeremy Irons a kezelések után, híres barátinak is ajánlja őt, így találkozott Bruce Willissel, sőt amikor Johnny Depp nálunk járt, rögtön magához hívatta Istvánt, akiről barátjától hallott.

A masszőr régebben már mesélt nekünk különleges technikájáról és találkozásáról Bruce Willissel. Az interjút IDE KATTINTVA olvashatod.
Forrás: Hatos István, AFP

„Johnny Deppnek – ahogy Bruce Willisnek is – Jeremy Irons ajánlott. Felhívott a menedzsere és elmondta melyik szállodába kell mennem, melyik lakosztályba. A világhírű színész nagyon barátságosan fogadott, egyedül volt, nem volt vele a családja. Elmondta, hogy deréktájon vannak panaszai és fájdalmat érez azon a területen" – kezdte István, aki természetesen magával vitte legendás birsalma pálinkáját, amit a világsztár a kezelés után megkóstolt.

„Annyira ízlett neki, hogy ott is hagytam az egész üveget, amikor másnap mentem hozzá, elmesélte, hogy addig kóstolgatta a pálinkát, amíg elaludt és pár órával később ugyanabban a pozícióban talált a magát. Jót nevettünk a történteken" – mesélte István, aki hamarosan a monacói hercegség futballcsapatának lesz a masszőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.