Tovább pörög a TV2-Galambos Lajcsi-botrány

Forrás: Muzsika TV -
Hajós András TV2 Galambos Lajos Kökény Attila Sztárban sztár Majka botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár vasárnapi műsorában Kökény Attila Galambos Lajost alakította. A zsűritagokat lenyűgözte az egykori megasztáros produkciója, majd egy sort gúnyolódtak Lajcsin. A zenész reagált a poénkodásra, Hajós András pedig azt nem hagyta szó nélkül. 

Galambos Lajos az Origónak elmondta, nem érti, mivel érdemelte ki, hogy ezt csinálták vele élő adásban. Főleg úgy, hogy egykor műsora, a Dáridó hatalmas nézettséget hozott a csatornának.

Forrás: Muzsika TV

"Liptai Claudiának nem kéne a szájára vennie a nézettségi adatokat, amikor rekordmennyiségű ember követte és szerette a műsoromat ugyanezen a csatornán, 180 adásom ment le főműsoridőben. Hajós Andrást pedig nem értem, miért pont engem sérteget. Hogy mondhat olyat, hogy átmenet voltam a sertésfeldolgozó ipar és a popzene között, mikor, ha szüksége volt rám, ott voltam. Ezután nem leszek. Majka zenei világáról és stílusáról inkább nem mondok semmit, de azt meg kell említenem, hogy olyan lánnyal él együtt, aki anno az én táncosom volt. Bereczki volt az egyetlen intelligens ember a társaságban, ő nem szállt be a gyalázásba. Nem értem, erre miért volt szükségük, példátlan ez a viselkedés a műsor történetében, el vagyok keseredve" – reagált a portál megkeresésére.

Hajós András a Borsnak beszélt arról, nem érzi, hogy megbántotta volna a zenészt.

Forrás: TV2

"Amikor azt mondtam, hogy Lajcsi a popzene és a sertésfeldolgozó ipar határán mozgott, nem lehettem bántó, hiszen nem a megjelenésére utaltam, főleg, hogy le is fogyott. Soha senkit nem ítélnék meg a külseje alapján, a Lajcsi sonkának szólt a megjegyzés, hiszen neki ilyen üzlete is volt" – fejtegette Hajós. "Lajcsi muzsikáját nem lehet olyan művészi fokon kezelni, mint Michael Jacksont vagy Balázs Fecót. Lajcsi a pénzre ment rá, és remek üzletember vált belőle, de egy üzletembernek legyen vastag bőre" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.