Hajós András rogyadozik a súlyok alatt

Forrás: facebook/Hajós András -
Hajós András TV2 Sztárban sztár wellness sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár zsűritagja elárulta, hogyan tartja formában magát. Biciklizik, edzőterembe és wellnessbe jár, ahol az is fontos számára, hogy értelmes beszélgetéseket folytasson.

Hajós András gyermekkorában önbizalomhiányos volt. Hosszú időbe telt, amíg elfogadta önmagát és azt sem titkolja, vonzó külsejéért keményen megdolgozik – írja a hot! magazin.

Forrás: facebook/Hajós András

„Minden nap igyekszem mozogni, mindenhová biciklivel megyek. Egyik este 38 kilométert tekertem és utána alig bírtam felmenni a lépcsőn. Edzőterembe is járok, ahol rogyadozom a súlyok alatt. Nincs személyi edzőm, csak annyit mozgok, hogy elégessem, amit megettem. A lakásomhoz közeli wellness-szállóban van medence és konditerem. Azért szeretem, mert ide nálam 10-15 évvel idősebbek járnak és értelmes beszélgetéseket folytatunk. Én meghalok attól a zenétől és társaságtól, ami az edzőtermekben van" – magyarázta András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.