Hazaengedték a kórházból Schumachert

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura -
Sabine Kehm rehabilitáció kóma Forma-1 Michael Schumacher kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumachert kiengedték a kórházból, már otthonában van – erősítette meg a síbalesetet szenvedő egykori autóversenyző menedzsere, Sabine Kehm.

Remek hír a Schumacher-rajongóknak! A Forma-1 hétszeres világbajnokának rehabilitációját mostantól otthonában folytatják, nyolchónapnyi kórház, (ebből fél év mesterséges kóma) után. Schumacher már otthonában van –erősítette meg Sabine Kehm, a Forma–1-es legenda menedzsere.

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

Kehm kedd délután közleményt adott ki, amelyben azt írta: a tavaly decemberben síbalesetet szenvedő Schumacher állapota az utóbbi hónapokban – a súlyos sérüléseinek megfelelően – javult, de még mindig hosszú és kemény út áll előtte – írja a hvg.hu.

Schumacher tavaly decemberben szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban. A szerencsétlenség után kómában volt, amiből fél év után ébredt fel. Rehabilitációja eddig egy Lausanne-i kórházban zajlott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.