Kisbabát fogadna örökbe Katalin hercegnő és Vilmos

Forrás: AFP/Chris Jackson -
kisbaba Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő örökbeadás György herceg Charlotte hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, Katalin hercegné és Vilmos tovább bővítenék a családot. A ma két éves György herceg és Sarolta hercegnő testvére azonban a legújabb híresztelések szerint nem a szokványos módon érkezhet. 

A hercegi pár imádja két kisgyermekét, így nem is lenne csoda, ha még egy csöppségre áhítoznának. A most szárnyra kelt híresztelések szerint már fontolgatják is, hogy egy újabb trónörökössel ajándékozzák meg a briteket, aki azonban nem a hagyományos úton érkezne.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A pletykák szerint ugyanis Vilmos herceg és Katalin hercegné az örökbefogadást fontolgatják - írja a Globe magazin. Ez nem is lenne meglepő, hiszen Katalinnak mindkét terhessége nehéz, rosszullétekkel teletűzdelt volt.

A lapnak nyilatkozó forrás szerint az örökbefogadást azóta fontolgatja a pár, mióta nemrégiben hosszasan teázgatott Angelina Jolie-val és Brad Pittel, akikkel többek közt ezt a témát is jól körbejárták a beszélgetés során.

Kíváncsi vagy rá, hogy változott Katalin hercegné az első terhességéhez képest? Nézd meg a Life.hu galériáját:

/1503/_gy_v2015324151747

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.