Vilmos herceg új kolléganőjéről beszél most az egész világ

Forrás: AFP/Stefan Rousseau -
pilóta Katalin hercegnő légi mentés sajtó orvosnő Katalin hercegné Vilmos herceg doktornő Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Katalin hercegné hasonmásával dolgozik Vilmos herceg” - ilyen és ehhez hasonló cikkek jelentek meg a brit herceg első munkanapja után, miután a sajtónak feltűnt a szintén barna hajú kolléganő, aki állítólag nagyon hasonlít Vilmos hitvesére.

Mint ahogyan a Life.hu is megírta, Vilmos herceg a héten kezdett új munkahelyén: mostantól mentőpilótaként dolgozik a kelet-angliai légi mentőknél.

Forrás: AFP/Stefan Rousseau

A sajtó érdeklődéssel követte a brit trón sorban második várományosának - akit egyébként csak „Vilmos kapitánynak” becéznek a munkahelyén - első napját, az alapos dokumentáció közben pedig több lapnak is feltűnt, mennyire hasonlít a herceg kolléganője, Dr. Gemma Muller Vilmos hitvesére és gyermekei édesanyjára, Katalin hercegnére. Olyannyira, hogy sokan első pillantásra úgy gondolták, maga a hercegné kísérte el első munkanapjára Vilmost. Nézd csak meg:

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a lapok azonnal le is csaptak a témára, a szintén barna hajú orvosnőt pedig már egyenesen Katalin hercegné riválisaként kezdték emlegetni, aki akár el is csábíthatja tőle a férjét - miközben Dr. Muller éppen a múlt hónapban mondta ki a boldogító igent szintén orvos férjének a Daily Mail hírei szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.