Hoppá! Már David Hasselhoff is a botox híve?

Forrás: Instagram/shanewarne23 -
fotó botox David Hasselhoff sztár kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai színész a napokban egy rögbimeccsen vett részt, ahol többen is megjegyezték, hogy a sztárnak túlságosan kisimultnak tűnik az arca. 

Nem lenne meglepő, ha több hollywoodi hírességhez hasonlóan a 63 éves Hasselhoffról is kiderülne, hogy nem zárkózik el a szépészeti beavatkozások elől. A meccs előtt közös képet készített Shane Warne hajdani krikettjátékossal, és a bejegyzés láttán több rajongó is megjegyezte, hogy itt bizony botox áll a ráncnélküli külső hátterében.

Forrás: Instagram/shanewarne23

A Baywatch egykori sztárjának ügynöke azt nyilatkozta, hogy a színész nem varratta fel az arcát, de korábban egy-két Botox-kezelésen átesett már.

David Hasselhoff már 63 éves - íme, a legdurvább képeink róla!

David Michael Hasselhoff amerikai színész, énekes és dalszövegíró 1952. július 17-én született Baltimore-ban, leginkább a Knight Rider és Baywatch című sorozatai alapján ismert. Később főleg alkoholproblémái miatt szerepelt a médiában, és ez kérdésessé tette jövőbeli lehetőségeit is. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.