Hódi Pamela elárulta, mikorra tervezi az esküvőjét

esküvő Hódi Pamela TV2 eljegyzés leánykérés Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián már készül a lánykérésre, de folyamatos kétségekkel küzd a házassággal kapcsolatban. Ezzel szemben Pamela már azt is tudja, legkésőbb mikor állna oltár elé. 

Hódi Pamela egyre türelmetlenebb: elárulta, kitűzte a határidőt, amíg párjának oltár elé kell vezetnie őt.„A lánykérést Krisztiánra bízom, erről nem fantáziálok, viszont az esküvőt már elterveztem. Van egy végleges dátum: most 27 éves vagyok, 28 vagy 29 éves korom körül pedig szeretnék egy esküvőt, kicsit később egy kisfiút, és utána megnyugodnék" – szögezte le Pamela. Erről azonban Krisztiánnak is megvan a véleménye.

„Nem titkolom, hogy gyermekem édesanyját szeretném elvenni felségül, de a házasság intézményét körbe kell járni. Az érzelmi alaptöltöttség megvan, de mellette minden mást is meg kell vizsgálni" – fogalmazott Krisztán, aki azt is hozzátette nagy félsz van benne a házassággal kapcsolatban, mert abban nem két ember van, hanem kettejük családja is és egy rakás egyéb körülmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.