Váczi Gergő visszatér a Magellánnal!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Váczi Gergő TV2 Szuper TV2 Magellán (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áprilisban szombat esténként újra a tudomány, a technika és az innováció kerül középpontba a SuperTV2-n.

A Magellán olyan naprakész hírekkel szolgál a tudomány, a technika, az informatika és szabadidő területéről, melyek közérdeklődésre tartanak számot, szélesítik a látókörünket és hasznos információkkal látnak el a mindennapokra. Természetesen az extrém sportok, és szórakoztató tartalmak sem maradhatnak ki a kínálatból.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Váczi Gergely nem csak a műsorvezetője, de a főszerkesztője is a magazinnak, aki nagyon örül, hogy egyik kedvenc műsora visszatér a képernyőre.

„Nem titok, hogy a Magellán a szívem csücske és miután kiderült, hogy újjáéled, rengeteg ötletem volt, hogy mit szeretnék megmutatni a nézőknek. Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy könnyed formában olyan tartalmas anyagokat, nagyobb lélegzetvételű riportokat készítsünk, amelyek mélyebben dolgoznak fel egy-egy fontos, aktuális témát" – mondta a szerkesztő-műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.