Brad Pitt szenvedélyes szexjelenete mindenkit ámulatba ejtett

Forrás: AFP -
Brad Pitt szexjelenet Thelma és Louise Geena Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Brad Pitt levetkőzik egy filmben, nők milliói sóhajtanak fel vágyakozva. A legnagyobb csodálatot mégis Brad Pitt és Geena Davis szeretkezése váltotta ki, még a Thelma és Louise című filmben.

A film bemutatójának huszonötödik évfordulóján Geena Davis és Susan Sarandon elevenítették fel az emlékezetes jelenetet, ahogy azt is, hogy miért éppen Brad Pittre esett a választásuk a jelöltek közül.

Forrás: AFP

Geena elmondta, hogy ő már 1991-ben is többet látott benne, mint egy hihetetlen jóképű, szexi srácot, így a jelentkezők közül rögtön őt javasolta J.D. szerepére - írja az Origo. „Nem kérdeztek meg, hogy én kivel játszanék a legszívesebben, úgyhogy magamtól jeleztem. A szőke srácot javasoltam. Ki mást?” - mondta a színésznő. Susan Sarandon pedig azt mesélte, hogy a szeretkezős jelenet annyira ámulatba ejtette a stábot, hogy még ebédelni is elfelejtettek. Hozzátette, általában minden felvett részt gyorsítva néztek vissza, kivéve Brad Pitt és Geena Davis együttlétét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.