Sztárok, akik terhesen is egy szál semmiben álltak a kamerák elé

pocak várandós Liv Tyler sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már meg sem lepődünk azon, hogy sztár kismamák tömkelege érez késztetést arra, hogy méretes pocakját és persze felhőtlen boldogságát kendőzetlenül is a nagyvilág elé tárja. Összeállításunkban 5 hírességet mutatunk be, akik várandósan sem szégyenlősködtek.

Évtizedekkel ezelőtt, 1991-ben Demi Moore az elsők között botránkoztatta meg a világot meztelen terhesfotóival. Azóta persze rengeteg dolog változott, a sztárok körében manapság már egyre elfogadottabb nagy pocakkal, meztelenül, vagy minimális mennyiségű ruhában a címlapra kerülni.

Kim Kardashian

Sokaknál kiverte a biztosítékot Kim Kardashian, aki azért szelfizett pucéran, hogy bebizonyítsa: terhes, és nem béranya hordja ki második gyermekét. A fotó olyannyira ütősre sikerült, hogy az "5 kép, ami felrobbantotta az internetet 2015-ben" összeállításunkba is bekerült.

Forrás: Instagram/kimkardashian

Demi Moore

A várandós színésznő 1991-ben a Vanity Fair címlapján szerepelt meztelenül óriási pocakkal. A fotó azóta ikonikussá vált, és rengeteg várandós híresség követte a példáját.

Forrás: Vanity Fair

Christina Aguilera

Az énekesnő a második terhessége alatt is bevállalta, azaz jobban mondva nem hagyta ki a meztelen fotókat. Az énekesnő hat éve a Marie Claire-ben, idén pedig a V magazinban mutatta meg terhespocakját. Ez alkalommal ruha sem volt rajta.

Forrás: V Magazine

Jessica Simpson

Jessica Simpson is beállt azok közé a várandós anyukák közé, akik nagy pocakkal, meztelenül fotóztatják magukat.

Forrás: www.elle.com

Claudia Schiffer

A szupermodell pocakos képeire a Vogue csapott le.

Forrás: Vogue

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.