Hoppá! Hollywoodi bombanővel sms-ezik Harry herceg

Forrás: AFP/Valerie Macon -
sms Margot Robbie Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Margot Robbie jelenleg Hollywood egyik, ha nem a legdögösebb fiatal színésznője, így nem csoda, ha egy kékvérű figyelmét is felkeltette. 

Margot Robbie Londonban bérel lakást kedvesével, Tom Ackerley-vel, itt futott össze Harry herceggel. A színésznő nemrég az Öngyilkos osztag című filmjének premierjén mesélt arról, hogy jó barátnője, Cara Delevigne-on keresztül ismerte meg a herceget. "Cara évek óta jóban van Harryvel, így egy társaságba kerültünk. A londoni buliban jó ideig azt sem tudtam, hogy ő a herceg" - mesélte a színésznő.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Az ausztrál szépség azt is elárulta, szokott sms-eket váltani a hercceggel, ám nem válaszol minden egyes üzenetre azonnal. "Általában 3-4 nap, de van, hogy egy hét telik el, mire visszaírok" - mondta sokat sejtetően a színésznő, akit úgy tűnik, barátja sem tart vissza egy jó kis flörtöléstől. Mi megértjük, hiszen Harry mégiscsak egy herceg...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.