Óriási változások lesznek a TV2-nél

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure -
TV2 csatorna Muzsika TV Izaura TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2-csoport három új tévécsatornát indít augusztus 14-én. A tervek szerint ehhez társul majd további hat tévécsatorna. A bővítés során az elmúlt 15 év legnagyobb programbefektetése valósul meg, a társaság reményei szerint merőben átrendezi majd a piaci viszonyokat.

Három új tévécsatornát is elindít a TV2 - írja az Origo. Az Izaura TV és a Zenebutik csatorna augusztus 14-én indul, a FEM3-mat pedig szeptember 5-én váltja a Prime csatorna.

A kép illusztráció Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

Mint arról a lap beszámolt,a TV2-csoport kábelcsatorna-programigazgatója, Fischer Gábor a Media Hungary médiakonferencián számolt be a médiacsoport portfóliófejlesztési terveiről, amelyek keretében

kilenc új csatornát indít a társaság.

A hamarosan induló Izaura TV a telenovellák rajongóinak szól, így könnyedén kikapcsolódhatnak a romantikus sorozatok világában. A bulis hangulatról a Zenebutik zenecsatorna gondoskodik, a Prime pedig a tervek szerint a TV2-csoport prémium, általános szórakoztató csatornája lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.