úszószövetség Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup az elmúlt évek sikereivel a hátuk mögött úgy döntöttek, felkarolják a magyar tehetségeket és úszóiskolát indítanak, ahol zavartalanul és megfelelő környezetben tudnak tehetségükre koncentrálni. Ám ez a kezdeményezés sokaknak szemet szúrt a szakmában és igyekeznek bojkottálni a páros tevékenységét.

Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup néhány nappal ezelőtt indították el Iron Aquatics nevű úszóklubjukat. Ahogy arra számítani lehetett

özönlöttek a a jelentkezők a közösségi oldalon történt felhívásra, a létszám hamar betelt.

A boldog kezdés után viszont azonnal szembesülnie kelett a párosnak az első nehézségekkel, amikről Shane közösségi oldalán be is számolt:

"Csalódottsággal tölt el, amikor olyan klubokról hallok, amelyek zsarolással vagy lelki terrorral akarják megtartani a tagjaikat, ahelyett, hogy inkább azok támogatásával törődnének. Mi vagyunk a gyerekekért és a szülőkért, és nem fordítva!" - kesergett Sahe Instagram posztjában.

Úgy tűnik,

az úszóklubok nem engedik a gyerekenek, hogy csak úgy átigazoljanak,

ami egyébként nem lenne tilos, viszont ha ezt meglépik, a klubok megkeseríthetik az úszók életét. Ezt pedig Shane most közvetlen közelről is érzékelhette.

Követői viszont bíztatásra buzdítják:

"Kérlek, folytassátok ezt a lenyűgöző munkát! Miattad és Katinka miatt akarunk hazaköltözni, hogy a kislányunknak már te lehess az edzője." -írta az egyik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.