Katalin hercegné fellendítette a plasztikapiacot: mindenki az ő orrát akarja!

orr plasztika Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg korábban mindenki Pippa-popsit akart, addig mára a legtöbben Katalin szaglószervét szeretnék maguknak. Az ő orrformáját kérik ugyanis a legtöbben Nagy-Britanniában.

A Mirror értesülései szerint min­denki, nők és férfiak egyaránt Vilmos herceg nejére akarnak hasonlítani. Ez­ré­vel fek­sze­nek ugyanis kés alá, hogy olyanok legyenek, mint ő. Úgy tudni, hogy az orrplasztikák száma 15%-kal emelkedett 2015-ben Nagy-Britanniában.

Katalin hercegnő és Sarolta Forrás: Facebook/The Royal Family

"Katalin hercegné sok nőt késztet arra, hogy kés alá feküdjön. Ő a világ egyik legszebb nője, számtalan előnyös külső tulajdonsága van, és ezek közül valami miatt éppen az orrát akarják lemásolni. Az biztos, hogy az orrforma meghatározó elem a szépségében" - nyilatkozta a lapnak Julian De Silva, egy arcplasztikára specializálódott londoni sebész.

Sarolta és György anyukája után egyébként Scarlett Johansson, Rihanna, Angelina Jolie és Jennifer Lopez orrára vágynak a legtöbben.

Sminkeld magad zombira – Videó!http://www.life.hu/trend/20161025-sminkeld-magad-zombinak-varady-polett-videoja.htmlVárady Polett újabb halloweensminkkel készült nektek! Ezúttal zombivá válhattok a segítségével. Mutatjuk is, hogyan! TrendOrigoHalloweenre készül a világ: Lesd meg a ledurvább celebkosztümökethttp://www.life.hu/trend/20161029-halloween-jelmezek-julian-hernandez-madonna-jenna-dewan-tatum-nicole-richie-kylie-jenner.htmlIgaz, még van pár nap, de a legnagyobb sztároknak már megvan a jelmezük és a kellékeik. Lássuk a legjobbakat! Trend--Brutális sminkek Halloweenre http://www.life.hu/trend/20161028-halloween-smink-ezektol-a-fotoktol-neked-is-leesik-az-allad-durva.htmlCsak nyugalom! Mielőtt frászt kapnál ezektől a felvételektől eláruljuk, hogy csak egy jól elkészített sminkről van szó. TrendOrigoA tökéletes szempillák 10 titkahttp://www.life.hu/trend/20161024-a-tokeletes-szempillak-titka-larion-oscartol.htmlA csábítás első legfontosabb „kelléke” az igéző tekintet, így érdemes tudni, hogyan kell igazán csodálatossá varázsolni a pilláidat. Fogadd meg Larion Oscar tanácsait! TrendThinkstockKiderült, milyen lesz Hódi Pamela menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/trend/20161027-hodi-pamela-megmutatta-milyen-menyasszonyi-ruhat-szeretne.htmlHódi Pamela talán még sosem volt ennnyire boldog: szerelme, Berki Krisztián a közelmúltban eljegyezte őt. Azóta a menyasszony lázasan készül jövő nyári esküvőjére. TrendOrigoŐszi kabátok a legjobb áron! Találd meg a kedvencedethttp://www.life.hu/trend/20161025-oszi-kabatok-a-legjobb-aron.htmlA pulóverek és a cipők után most néhány kabátot mutatunk nektek, amiben biztosan nem fogtok csalódni az őszi hidegben. Találd meg a kedvencedet! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.