Tóth Gabi X-Faktor Radics Gigi
Többen is esélyesek lehetnek Tóth Gabi mentori székére, ám ezúttal lehet, hogy megszületett a döntés? 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Tóth Gabi nem vállalja a következő X-Faktor-széria mentorszerepét, ugyanis saját bevallása szerint most a karrierjére szeretne fókuszálni. Ettől függetlenül nehéz volt meghoznia a döntést, mert sokat köszönhet a műsornak:

"A csúcson kell abbahagyni. Nekem ez nagyon fájdalmas döntés volt. Ez a műsor számomra hozott szerelmet, barátságot, kapcsolatokat, sikert."

Most azonban egy újabb fiatal tehetség neve merült fel a mentorkodás kapcsán: talán Radics Gigi lesz az, aki Gabi helyébe lép? Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere nem nyilatkozott konkrétan ezzel kapcsolatban, nem cáfolta meg, de nem is erősítette meg a Gigivel kapcsolatos híreket. A producer szerint még túl korai az ősszel induló műsorral kapcsolatban ilyen konkrét dologról nyilatkozni.

Radics Gigi lesz Tóth Gabi utódja? Forrás: Radics Gigi

Gigi menedzsmentje sem adott konkrét választ a kérdésre:

"Gigi legfontosabb projektje az év első felében a tavaszi nagykoncertje lesz április 2-án, egy vadonatúj pörgős dal bemutatójával egybekötve, majd ezt követően az érettségire fókuszál! A második féléves elfoglaltságokról még nem tudunk nyilatkozni, egyelőre nem kristályosodott ki konkrétum, mindenesetre rengeteg fellépésre és egy új Radics Gigi-albumra biztosan számíthatnak idén a rajongók!" – írta meg a Bors.

Diana szeretője, James Hewitt elárulta, hogy ő-e Harry apjahttp://www.life.hu/sztarok/20170313-diana-szeretoje-elarulta-o-e-harry-apja.htmlIdőről időre szárnyra kap az a pletyka, miszerint Harry hercegnek nem is Károly az apja, hanem Diana egykori szeretője... James Hewitt egyszer és mindenkorra tisztázta ezeket a híreszteléseket, elmondta, mi az igazság. TV + Sztárok--Robert De Niro a csőd szélére került a felesége miatt http://www.life.hu/sztarok/20170313-robert-de-niro-csodveszelybe-kerult-egy-kavezo-miatt.htmlRobert De Niro teljes melszélességgel támogatja kedvese vállalkozását, de úgy tűnik, hogy a sztárfeleség álma most komoly pénzügyi nehézséget okozhat a családnak. TV + SztárokOrigoJeremy Irons Budapesten sétálgat - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-jeremy-irons-budapesten-setalgat.htmlRengeteg világsztár jár mostanában hazánkba forgatni, a többi között Jeremy Irons Oscar-díjas színész is. Nézd meg, hogy sétálgat Budapest utcáin a világsztár! TV + Sztárok--Soma Mamagésa nagyon szereti a testét - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-soma-mamagesa-nagyon-szereti-a-testet.htmlPozitívan, a jógázás után feltöltődve tett közzé egy videót magáról Soma Mamagésa, melyben azt énekli, hogy szereti a testét, nagyon. Vegyes fogadtatást kapott az "annyira borzalmas és meghökkentő, hogy már jó" videója. TV + Sztárok--Hujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-hujber-ferenc-szerint-jezus-szinesz-volt.htmlHujber Ferencnek a közeljövőben el KELL mennie, mert szerinte hamarosan ráirányul a világ figyelme. Azt állítja, hogy Jézus színész volt, a halála pedig csak baleset: szerinte egy 10 éves kisfiú halt meg helyette, emiatt pedig hamarosan sok külföldi műsorba be fogják majd hívni. TV + SztárokOrigoKiakadtak Sarka Katára a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20170313-sarka-katara-kiakadtak-a-rajongoi.htmlSarka Kata ismét kiírta a Facebook-oldalára, hogy nem nyilatkozik magánéletéről, de felháborodva tapasztalta, hogy ennek ellenére mégis ír róla a sajtó. A kommentelői nem hagyták szó nélkül a kiírását, amihez természetesen egy dögös képet is kitett magáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.