Ezt üzente Sebestyén Balázs Majkának

Forrás: Fb / Morning Show -
Majka Forbes Ördög Nóra Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs láthatóan nagyon büszke az eredményére. Olyannyira, hogy gyorsan beszólt Ördög Nórinak és Majkának is. 

Ahogy azt korábban már megírtuk, Sebestyén Balázs lett a Forbes listájának legértékesebb celebje. A pénztermelő képesség, a tartalmasság és a profizmuson túl a közösségi médián belüli aktivitást is figyelembe vették az újságírók, akiknek munkáját médiaszakemberekből álló zsűri segítette.

A tavalyi győztes Ördög Nóra idén már csak a dobogó második fokát érte el, míg a harmadik helyezett D. Tóth Kriszta lett. Kiderült, hogy mi alapján választották Balázst a legjobbnak, és megtudtuk azt is, hogy kik szerepelnek még a 10-es listán.

A sztárapuka az örömhír kapcsán posztot tett közzé a Facebook oldalán, és a tőle megszokott módon, kicsit bele is csípett a kollégáiba: főleg Majka kapott, de azért Ördög Nóri sem maradt ki belőle.

"Na, mire keltem ma reggel! Egy kis egotrip. Szóljatok légyszi a Majkának, ne őrjöngjön nagyon! Szeretlek haver, nálam Te vagy a második!"

A poszt természetesen már többezer kedvelést kapott, és számtalan elismerő kommentet is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.