Harry herceg barátnője, Meghan Markle a kapcsolatukról nyilatkozott

"Forrás: AFP/Andrew Cowie " -
Meghan Markle szerelem kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A figyelem középpontjában van Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata, de a színésznő most először nyilatkozik az érzelmeikről és arról, mennyire bírja a körülöttük zajló hatalmas felhajtást.

Már régóta egy párt alkot Harry herceg és Meghan Markle, de tartózkodnak attól, hogy kapcsolatuk részleteit megosszák a nagy nyilvánossággal. Nem is jelentek meg együtt sok nyilvános eseményen, és mindent elkövetnek, hogy a lesifotósok se találjanak rájuk. Nem is beszéltek eddig a kapcsolatukról, de Meghan Markle most megszólalt: először nyilatkozott érzéseikről.

Meghan Markle most először nyilatkozott a kapcsolatukról Forrás: AFP/Andrew Cowie

egyelőre ez a mi időnk, csak a miénk.

Harry még közleményben is kérte az újságírókat, hogy hagyják békén a barátnőjétEgyes napokon sokkal nagyobb kihívás megküzdeni ezzel, mint máskor. Hullámzó"Mi csak két ember vagyunk, akk szeretik egymást"
mondta

Ilyen luxusban nyaralt Harry herceg és Meghan Markle - Fotó!

Három hétre vonult el Harry herceg és Meghan Markle, méghozzá egy luxushotelbe. A pletykák szerint a lánykérés is megtörtént az éjszakánként több mint 300 ezer forintba kerülő lakosztályban! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.