Hosszú Katinkáék megviccelték az egyik társukat: videó

Fotó: Mudra László - Origo -
Hosszú Katinka vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és az úszótársai nagyon kegyetlen módon viccelték meg az egyik társukat. 

Katinka is tudna arról mesélni, hogy élsportolónak lenni olykor mennyire fárasztó, hiszen mindennap keményen kell dolgozni, és nincs pardon, szabadnap vagy bármilyen kibúvó. Éppen ezért olykor előfordul minden sportolóval, hogy elszundít néhány percre, amikor éppen nincs tennivalója.

Ez történt Katinka egyik sporttársával is, aki az úszóedzések közti 10 perces szünetben aludt el. A többiek azonban odaléptek, és egyszerre kiabáltak bele az alvó ember fülébe:

Az ugratás természetesen óriási nevetéssel végződött, és az erről posztolt videó is zajos sikert aratott a közösségi oldalon.

Hosszú Katinka nem tud kávét főzni: Fotó!

Nem lehet mindenki mindenben egyformán jó. Nemrég például kiderült, hogy Hosszú Katinkának, aki "rongyrázva" dönti az újabbnál újabb világcsúcsokat, a kávéfőző használata például nehézséget okoz: vicces fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.