Erről kell lemondani Harry hercegnek a menyasszonyáért

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool -
Meghan Markle Harry herceg dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit királyi család néhány tagjának van egy közös, rossz szokása. Még II. Erzsébet is gyakran próbálja lebeszélni őket erről a szenvedélyről, ám úgy tűnik, hogy Harry herceg csakis imádott szerelméért, Meghan Markle színésznőért mond le róla.

Még egy hercegnek is van káros szenvedélye. Bár a Kensington-palota azon részén, a Nottingham villában, ahol Harry lakik, tilos a dohányzás, a herceg bizony még otthon is gyakran pöfékel az ablakban.

Meghan Markle viszont az egészséges életmód híveként, nem visel jól a cigaretta füstöt, és bár ő nem kérte, de Harry herceg megígérte menyasszonyának, hogy otthon soha többet nem fog dohányozni. Sőt! Harry azt tervezi, hogy végleg leteszi a cigit.

Bár II. Erzsébet egyetlen felnőtt unokája életébe sem avatkozik bele, mivel édesapja a dohányzás okozta tüdőrákban hunyt el, gyakran tanácsolja azt, pöfékelő unokáinak, hogy tegyék le a cigit.

Meghan Markle és Harry herceg december 1-én Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.