Hosszú Katinka ki fog lábalni a hullámvölgyből

Forrás: Instagram/hosszukatinka -
Pass Ferenc Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka egykori edzője is megszólalt az élsportoló válságban lévő házasságával kapcsolatban: csupa jót mondott Katinkáról. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága romokban hever, ám azt még nem tudni, hogy rendbe tudják-e hozni a kapcsolatukat. Egyre többen gondolkodnak azon, hogy mi fog történni akkor, ha a két híresség tényleg elválik egymástól.

"Abban reménykedünk, hogy kapcsolatuk ismét harmonikussá válik" - mondta Wladár Sándor, az úszó szövetség elnöke Forrás: Instagram/hosszukatinka

Bizonyos vélemények szerint Tusupot nem fogja megtűrni az úszótársadalom, ha már nem lesz köze Katinkához. Állítólag alig van olyan ember a szakmában, akivel ne veszett volna össze. De vajon hogy fog teljesíteni Katinka a férje nélkül? Egykori ezdője válaszolt erre a kérdésre:

"Mivel csak a sajtóból hallok a történtekről, találgatni tudok én is. Az a nyolc év, amit együtt töltöttünk Baján, viszont lehetőséget adott, hogy megismerjem. Ez alapján állítom: kilábal a hullámvölgyből" - mondta Pass Ferenc a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.