Kínos sztorit osztott meg II. Erzsébet királynőről egykori komornyikja, Paul Burrell

Forrás: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga -
Celeb vagyok ments ki innen II. Erzsébet brit királynő Diana hercegné valóságshow Paul Burrell komornyik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kínos sztorit osztott meg a nagyvilággal Diana egykori szolgálója, Paul Burrell. Az egyik valóságshowban II. Erzsébetről és a szellentésről poénkodott...

Paul Burrell Diana egykori szolgálója, a királyi család komornyikja, aki tavaly összeházasodott meleg kedvesével, jelenleg az ausztrál Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepel. A forgatás alatt már néhány titkot is kikotyogott a királyi család mindennapjairól, most azonban egy olyan történettel állt elő, amelyet sokan szentségtörésnek tartanak - számolt be róla a Mirror.

A férfi egy jelenetet elevenít fel, amikor egy felvonuláson egy lovaskocsiban ül II. Erzsébet királynő, Fülöp herceg és Bahrein szultánja. A közönség épp a királynőt élteti, dalokat énekel, miközben a királyi pár és a vendégük beszélgetnek. Egyszer csak az egyik ló szellent egyet és borzasztó kellemetlen szag lepi el a lovaskocsit. Mire a királynő így szólt a szultánhoz: „nagyon sajnálom ezt a szörnyű zajt", mire a szultán bizalmasan odafordult hozzá és azt válaszolt: „tudom, felség, gondoltam, hogy csak a lovak voltak".

Paul Burrell elkotyogott néhány titkot a királyi családról Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.